Participació ciutadana

Articles

El TTIP pot fer que les ensaïmades de Mallorca siguin ensaïmades de Califòrnia

MÉS treballa per aconseguir una ampla coalició electoral d’esquerres que il·lusioni la gent Fa 15 anys el 15M va posar l’atenció en una part de la crisi de la qual no es parlava: el funcionament de la democràcia. "L’any 2011, MÉS no existia, i al seu naixement va incorporar moltes de les lliçons que (...)

La campanya de participació ciutadana “Repensem Mallorca” arriba a Son Servera per aprofundir en la participació

El president del Consell, Miquel Ensenyat, encapçalà la delegació que s’ha reunit amb la batlessa, Natalia Troya El President del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, juntament amb el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, han visitat avui oficialment Son Servera en una trobada (...)

Miquel Ensenyat es reuneix amb la Plataforma pro camins públics i oberts i amb el Grup Excursionista de Mallorca

Miquel Ensenyat, president del Consell de Mallorca i membre de MÉS, es va reunir dimarts 26 de gener de 2016 amb el president de la Plataforma Pro Camins Antoni Gorries i els membres del Grup Excursionista de Mallorca Bartomeu Porcell i Carme Vidal. A la trobada també hi va assistir la directora (...)

La campanya ‘Repensem Mallorca’ ha canalitzat la participació ciutadana a Santa Eugènia, Sineu i Sencelles

La campanya ‘Repensem Mallorca’, impulsada pel Consell de Mallorca i que reflecteix l’esperit de participació ciutadana que MÉS portava al seu programa electoral, segueix fent passes. Aquesta setmana s’han visitat tres municipis del Pla de Mallorca. Cal destacar la gran acollida i participació que (...)