Urbanisme i ordenació del territori

Articles

El Consell aprova una resolució favorable a la suspensió d’implantació de grans superfícies

El ple del Consell de Mallorca ha defensat avui la Norma Territorial Cautelar que suspèn temporalment la implantació o l’ampliació de grans superfícies comercials. Aquesta norma estava amenaçada per una reclamació de l’Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (ANGED) davant el Consell de la (...)

El ple del Consell de Mallorca reclama MÉS solidaritat i autogovern

Solidaritat amb els refugiats, la igualtat vers la dona i en contra de les prospeccions al mediterrani. El ple del Consell ha mostrat dues línies estratègiques de la institució presidida per MÉS: una vessant solidària, amb declaracions institucionals i compromeses, i una altra que reclama més (...)

Barceló: “Sense la protecció que vàrem fer, el camp de golf estaria construït i Son Bosc seria irrecuperable”

MÉS i GOB celebren la sentència que els ha donat la raó al recurs presentat fa 8 anys “Satisfacció total per aquesta sentència que ha donat la raó al recurs que vàrem presentar el GOB i el PSM”, assenyala avui, just davant dels terrenys de Son Bosc, Biel Barceló, coordinador de la formació (...)

Alaró i Mancor de la Vall s’adhereixen a l’Agència de Disciplina Urbanística del Consell de Mallorca

Alaró i Mancor de la Vall s’adhereixen a l’Agència de Disciplina Urbanística (ADU), com ja el mes de desembre ho feren Felanitx i Artà. Amb aquests municipis, seran 10 els adherits, comptant Campanet, Puigpunyent, Algaida, Marratxí, Son Servera i Montuïri. L’Agència es tracta d’un organisme que (...)

Les formacions de MÉS a Santa Margalida i Artà es mobilitzen a favor de Sa Canova

La platja i el sistema dunar de Sa Canova varen ser declarats ANEI a l’any 1991 per la Llei d’Espais Naturals. Es tracta d’una àrea especialment sensible des del punt de vista ambiental que també es troba inclosa dins el Lloc d’Interès Comunitari (LIC) del torrent de Na Borges. Administrativament (...)